За нас

За нас - ЕкстРа Клийн ЕООД

Кои сме ние?

Приятен, надежден и съвестен. Екста Клийн ЕООД е надежден партньор на бизнеса и жителите в цялата страна. Нашият екип е готов за всяка работа, управлявайки проекти с уменията и опита, които нашите клиенти очакват. Ние винаги заставаме зад работата си, като удовлетворението на клиентите е наш приоритет №1.

Нашите усилия са насочени към абонаментно почистване и хигиенизиране на затворени жилищни комплекси, офиси, административни сгради, складови помещения, както и към основно еднократно почистване на всякакъв тип обекти. Основните направления в които се развиваме са:

1.Професионално почистване – Ние предлагаме професионални и достъпни услуги на търговски и жилищни клиенти . Оставете притесненията от почистването, като се възползвате от нашата изключителна услуга и оставете нашите обучени експерти да се справят. Ние обичаме възможността да работим с вас и да покажем защо нашата изключителна услуга ни отличава от останалата част от областта.

2.Фасилити менинджмънт – Създаването на компания за управление на имоти може да бъде предизвикателство, особено когато става въпрос за намиране на опитни професионалисти, които са достъпни и надеждни. Що се отнася до управлението на собствеността, от изключително значение е да имате професионалисти, от които можете да разчитате, за да свършите работата навреме и да постигнете високи стандарти.

Ако искате да се възползвате от спокойствие, когато става въпрос за почистване и стопански услуги, можете да разчитате на Екстра Клийн ЕООД.

Сертификати

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ НИ СЕ ДОВЕРИХТЕ И ИЗБРАХТЕ НАС!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *