Търговско почистване

Търговско почистване

Има много пъти, когато ще чакате с дни, за да получите услуга за почистване. Макар че е хубаво да видите как професионалистите най-накрая отговарят на вашето обаждане, понякога е необходимо да действате бързо.

Просто се обадете на Екстра Клийн ЕООД и се насладете на използването на бърза, надеждна и ефективна компания за почистване!

Можем да помогнем при всякакви спешни случаи на почистване, било то след инцидент с петно, ако свекървата ви ще остане за няколко дни или по някаква причина се нуждаете от спешно почистване. Ние сме надеждна компания за почистване с почти едно десетилетия опит. Вече сме помогнали буквално на десетки клиенти с техните проблеми с почистването.

Ние сме разработили перфектното портфолио за много аварийни ситуации:

  • Еднократни нужди за почистване
  • Почистване след природно бедствие
  • Почистване след пожар
  • Почистване на тапицерии, матраци, завеси и килими
  • Почистване след наводнение

Ние обхващаме много сектори, включително образование, транспорт, промишлено почистване, търговия на дребно, спорт и свободно време, общ офис, търговско почистване на прозорци, управление на блокове и общински райони и др.

Защо да имате чиста и хигиенична търговска сграда е важно?

Чистата среда представя професионален образ. Създаването на чиста и хигиенна среда може да помогне на компанията да защити и подобри професионалния си имидж. Освен това допринася за удоволствието и ефективността на персонала.

Защо да наемеме ЕКСТРА КЛИЙН ЕООД?
Имаме близо едно десетилетие опит в индустрията.
85% от нашите клиенти произхождат от реферали от уста на уста.
Нашата компания за почистване ще изпрати старши мениджър, преди да започне услугата. Той ще бъде човекът, който прави комуникацията по-лесна и бърза.
Екстра Клийн ЕООД също ще изпраща Supervisor на редовни интервали по време на нашия договор за услуга, за да инспектира и докладва за стандарта на почистване, като свежда до минимум времето, необходимо за управление на почистването.
Нашите високи стандарти за почистване и отлично обслужване на клиентите се доказват от 96% процент на задържане на клиенти, които са с нас от години.
Нашите оперативни служители използват най-новите материали и най-професионалното оборудване..
Надеждни, униформени и професионални оперативни лица.
Ние гарантираме за цялата си работа, за да бъде пълно удовлетворениетои на клиентите.
Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти рентабилна и надеждна услуга.
Гъвкави методи на плащане.
Достъпни и конкурентни цени . Нашите екипи работят на територията на цялата страна, за да отговарят и надвишават високите стандарти, за които знаем, че изисквате. Това гарантира високите стандарти за почистване винаги да се поддържат.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *