Екологични услуги за почистване

Екологични услуги за почистване

Запознайте се с Еко екипа на Екстра Клийн ЕООД

В Екстра Клийн ЕООД много сериозно приемаме безопасността на околната среда и хората. Ние знаем, че почистването на дома с продукти, пълни със замърсители и опасни химикали, не е начинът да вървим непред. Докато се отърват от мазнините и мръсотията, тяхното въздействие върху околната среда и човешкото здраве може да бъде доста вредно.

Тъй като ние разбираме тези рискове и искаме да ги сведем до минимум, използваме само екологични почистващи решения и продукти, които са напълно безопасни. По този начин ние по същество правим това, което правим най-добре, без да влияем негативно на околната среда. Тестваме всеки почистващ продукт, който влиза в нашата екологична почистваща услуга, за да гарантираме, че:

Той не съдържа опасни съставки и следователно е безопасен за околната среда и човешкото здраве и постига безупречното качество на услугата, което клиентите на ЕКСТРА КЛИЙН ЕООД са очаквали от нас.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *