Почистване на стъкла, фасади, дограми и щори

Почистване на стъкла, фасади, дограми и щори

Ако имате нужда от услуга за почистване на стъкла, фасади, дограми и щори в Благоевград, обадете се на Екстра клийн ЕООД още днес! Не е нужно да търсите другаде, когато искате вашите прозорци да са свободни от всякакви форми на мръсотия, прах, остатъци и замърсители. Не бихме били в този бизнес повече от десетилетие, ако не живеем за нашите ангажименти.

Ние имаме подходящите препарати, техника и хора за почистване на прозорци, дограми и щори от всякакъв тип, без значение от височината.

Също така може да изчистим и вашата фасада, като може да сте сигурни, че разполагаме с обучени алпинисти и множество по размер вишки и подемници ако фасадата или стъклата са високи и труднодостъпни.

Фирмата разполага с препарати и техника за почистване на всякакъв вид фасади от еталбонд, термопанел до минерални мазилки.

Какво можете да спечелите, когато наемете нас за почистване на прозорци ?

Ето подробностите:
Сертифицирани чистачи на прозорци, които са надеждни експерти и професионалисти.

Препоръчани от 80% от нашите клиенти, затова имаме повече повтарящи се бизнес от всеки друг в бранша.

Гарантирано отлично обслужване заради опит.

Всеки клиент се обслужва по различен начин, така че да сте сигурни, че изпълняваме само най-доброто за вас.

Що се отнася до надеждността, ето какво можем да кажем:
Нямаме проблем, когато искате по-добро обслужване, тъй като екипите ни са строго обучени във всички видове услуги.

От съображения за безопасност, това обещава нашата компания за почистване: ние ще ви предоставим подробен работен план, за да имате представа за методите, които използваме за почистване на прозорци.

Ние се абонираме само за широко приети стандарти за методи на почистване и използваме изключително екологични химикали и разтвори.

Гъвкавост на цените
Гъвкавост на цените – това ще ви струва само въз основа на количеството, дълбочината и широчината на работата, която ни възлагате. Ние също така даваме промоционални отстъпки, ако решите да ни наемете за комбинация от услуги. Нашите цени са разумни.

Уверени, че ще бъдете доволни от нашата работа, може да искате да ни насочите не само за тази услуга, но и за други дейности по почистване.

Независимо дали е за домашни или търговски, можем да се справим с вашите проблеми с почистването.

Вярваме, че прозорците са портите на вашите офиси и домове, точно както очите са прозорци към вашата душа. Ще се погрижим да не останете разочаровани от нашата услуга за почистване на прозорци.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *