Машинно почистване (пране), на меки подови настилки

Машинно почистване (пране), на меки подови настилки

Търговско почистване на мокет, килим и мека мебел:

Търговско почистване на мокети и килими

Ако търсите почистване на килими от клас А или мокети от всякакъв тип за офис или търговско помещение, тогава имате късмет – Екстра Клийн ЕООД има точно това. Нашата семейна компания е в индустрията за почистване от 2012 г. Ние знаем колко важно е да имате чисти килим или мокет в офиса, вашата търговска или промишлена сграда. Имаме уменията и техниката да вършим работата по най-високия стандарт без никакъв проблем.

Нашата цел е да помогнем на всеки бизнес навън, независимо дали е с почистване на килим, мокет или някаква друга услуга.

След нас всички килими и мокети в района ще подобрят външния им вид и ще изглеждат като нови. Такъв е ефектът от нашата търговска услуга за почистване, че вие ​​и всички останали в района веднага ще забележите разликата.

Процесът на почистване

Като най-предпочитан и ефикасен метод особено в търговското почистване на големи площи мокет е този посредством бързооборотна еднодискова машина, която едновременно пуска препарат примесва го с вода и го втрива и нанася дълбоко и равномерно по мокета до получаване на пяна, след това посредством тримоторни супер мощни прахосмукачки тази пяна се издърпва и мокета се подсушава.

Другият вид почистване включва обезпрашаване, пара и вода и като цяло е чудесен начин за справяне с песъчинките във влакната на килима.

С течение на времето прахът и мръсотията се вграждат дълбоко в тъканта. Парата и специално формулираните почистващи продукти на нашите експерти ще го извадят с лекота. В случай, че имате деликатни килими, които не понасят вода, ще използваме техники за химическо чистене, където почти няма влага.

Не се притеснявайте, ако не сте сигурни кой метод е по-добре да използвате за килимите си. Нашите експерти ще направят първоначална оценка на района и килимите, които имате там и те ще очертаят най-добрите варианти за вас. Никога няма да препоръчаме метод за почистване, който би могъл да навреди на вашия килим или мокет по някакъв начин.

Това, което също трябва да знаете, е, че ние предлагаме подобни услуги за почистване на завеси и матраци. Тези предмети, заедно с килима, натрупват много прах и мръсотия във времето. Това не само може да предизвика симптоми на алергия, но и прави мястото да изглежда по-лошо.

Благодарение на нашата услуга обаче не е нужно да се притеснявате за нещо. Независимо дали става въпрос за стаите на вашия хотел или завесите във вашата търговска сграда, ние сме тук, за да гарантираме, че услугата за почистване е на място и доставена по най-високите стандарти.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *