Машинно почистване (пране) на мека мебел

Машинно почистване (пране) на мека мебел

Ако търсите почистване на мека мебел за офис или търговско помещение, тогава имате късмет – Екстра Клийн ЕООД има точно това. Нашата семейна компания е в индустрията за почистване от 2012 г. Ние знаем колко важно е да имате чиста мека мебел в офиса, вашата търговска или промишлена сграда. Имаме средства да вършим работата по най-високия стандарт без никакъв проблем.

Нашата цел е да помогнем на всеки бизнес , независимо дали е с почистване на мека мебел или някаква друга услуга. По-специално, през годините сме разработили значително портфолиото си за почистване на мека мебел, за да включваме почистване за разнообразен набор от клиенти:

  • Промишлени сгради
  • Училища
  • Хотели
  • Търговски сгради
  • Търговски помещения и др.

Процесът на почистване
Тайната зад нашия успех се крие в доказани методи и решения, които не оставят следи от нечисти области по меката мебел във вашите помещения. Можете да се обзаложите, че няма да пропуснем място при извършване на почистването. В този смисъл ще отделим време да се движим по всички мебели (когато не се използват).

Като най-ефикасен и предпочитан метод е този на екстракцията, нашите професионални машини са точно такива. Какво представлява този метод? Под голямо налягане през специална дюза се впръсква вода и препарат, които проникват дълбоко в материята за да изкарат и най-дълбоките замърсявания, след това тази вода и препарат се издърпват и се подсушава максимално.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *