Почистване след ремонтни дейности

Почистване след ремонтни дейности

Наемете нашите професионалисти за услугата „Почистване след ремонтни дейност“. Елиминирайте цялата каша, останала от строителните предприемачи, след като строителството приключи.

Да наистина, те почистват района, след като са готови, но не толкова отлично, колкото нашите професионални екипи могат да го направят. Така че, вашият имот все още ще се нуждае от почистване. Нашата фирма за почистване извършва цялостно почистване след ремонт, като прилага високи стандарти за работа и внимание към детайлите, по-специално:

Имаме ексклузивен екип от почистващи специалисти, които са системни и много компетентни.

Почистване след ремонт
Ние предлагаме гъвкави услуги, състоящи се от работен план, който включва нуждите и изискванията на клиента и подредени според техния финансов капацитет и график.

Доверете се на професионалистите от Екстра Клийн ЕООД
Ние сме много сериозни, що се отнася до здравето и безопасността. Нашите стандартни оперативни процедури за това са следните:

Ние провеждаме опреснително обучение за нашите специалисти преди разполагането им по задание.

Ние прилагаме последователен мониторинг и одит на здравето и безопасността.

Извършваме контрол на вещества, опасни за здравето (COSHH).

Като рутинна процедура, ние ще осигурим ръководител на екипа за цялата услуга. Той или тя е отговорен за изпълнението на работен план и гарантира, че той ще върви по план и в срок. Когато се извърши почистването на сградата, нашите надзорни органи ще дадат доклад, който включва предложения и препоръки за ремонти, предишни работни места и замаскирани щети.

Ние напълно разбираме коефициента на разходите, когато става въпрос за този вид почистване, следователно, ние се грижим за това, че нашите цени за почистване са разумни и са свързани със стойността на клиента.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *