Индустриално почистване

Индустриално почистване

Поддържането на вашият бизнес чист не трябва да бъде скучно. В Екстра Клийн ЕООД се стремим да поддържаме безопасна и здравословна среда в помещенията, като надвишаваме санитарните стандарти, за да поддържаме вашия бизнес до указанията и изискванията към вас.

Когато се налагат спешни ситуации, ние също сме лидер в услугите за възстановяване след бедствия и аварии, ремонт на щети от наводнения, пожари и други.

В Екстра Клийн ЕООД винаги сме подготвени и сме тук за вас в цялата страна, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Екстра Клийн ЕООД предлага услуги за промишлено почистване, вариращи от почистване на машини и монтажни линии до почистване на цели производства. Екстра Клийн ЕООД притежава също така знанието и оборудването, за да се справи с всяка една ситуация без това ни най-малко да пречи на работния Ви процес. Ние също така можем да планираме седмични, месечни, тримесечни или годишни програми за почистване и поддръжка на вашия склад или фабрика.

Нашият персонал от специалисти по индустриално почистване е напълно обучен да борави с вашия проект подробно и ефективно, което води до по-безопасна и по-здравословна работна среда. Нивото на професионализъм на ЕКСТРА КЛИЙН ЕООД ще ви даде спокойствие, че вашият проект ще бъде завършен навреме и с бюджет.

Обслужване на индустриални общности в цялата страна – няма работа твърде голяма , с която ЕКСТРА КЛИЙН ЕООД да не може да се справи.

Промишленото почистване определено не е бляскава работа, но някой трябва да го свърши. Ето защо Екстра Клийн ЕООД е идеалният избор за следващия ви проект за почистване.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *