Диамантено шлайфане на подове и запечатка

Диамантено шлайфане на подове и запечатка

Шлайфането е метод за реновиране на подове от естествени гладки камъни – мрамор, травертин, кварц, мозайки и др.

Извършва се с високооборотни дискови машини и диамантени инструменти с различна абразивност. Абразивните диаманти отнемат и най-голямата част от камъка, като така заличават драскотини, пожълтяване и оцветяване и малки неравности. Последните падове придават блясък, запечатват порите на камъка и имат полиращ ефект.

Машините с които работим са с различна големина и нива на шум, като може да се реновират подове и без да се спира изцяло достъпа на посетителите до обекта, което прави услугата много удобна за хотели, магазини и т.н. Резултатът е трайно връщане на първоначалният блясък и добър вид на пода.

Диамантено шлайфане на подове и запечатка
Запечатване (импрегниране) , на естествен камък – с гланцов или матов ефект по избор. Използват се специални препарати навлизащи дълбоко в порите и микродраскотините на настилката. По този начин се осигурява дългосрочна защита от влиянието на околната среда.

Предотвратява се навлизането на мръсотия, влага и образуването на тъмни петна по камъка. Удължава живота на полираната настилка и повишава нейната устойчивост.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *