Почистване след наем

Почистване след наем

Независимо дали сте наемодател или наемател, когато наемането или отдаването приключи, искате да сте сигурни, че имотът ще премине последната си проверка, когато предадете или получите ключовете.

Не губете време и пари с ненадеждни компании за почистване. В Екстра Клийн ЕООД, нашата услуга за почистване на жилищни и търговски имоти в цялата страна за всички жилища е превъзходна по всякакъв начин – ефективна, професионална, приятелска и съвременна.

Нашата компания е добре утвърдена в индустрията за почистване; имаме огромен брой клиенти, които са много запознати с нашите невероятни резултати. Занимавайки се с този бизнес вече от десетилетие, ние наизуст знаем нуждите и изискванията на наемодателите и наемателите що се отнася до чистота.

За наематели:
Като наемател, вашият депозит е изложен на риск, ако оставите имот в лошо състояние, така че наемането на професионална компания за почистване с репутация на надеждност и за постигане на постоянно високи стандарти ви дава спокойствието да знаете, че не трябва да има неприятни изненади когато върнете имота на вашия наемодател.

Можете да организирате почистването си с нас, веднага щом узнаете датата, на която ще напуснете имота. Всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че всичките ви лични вещи са били премахнати, преди да пристигнем – и ние ще направим останалото.

Ако се наложи да се преместите в наета квартира, можем да ви дадем възможно най-доброто стартиране в новия ви дом със същата превъзходна услуга, каквато могат да очакват нашите клиенти в края на наемането.

И тъй като имаме дългогодишен опит в наемния сектор, ние сме изключително ефективни. Ние не просто почистваме зоните, които можете да видите – нашата цялостна услуга за почистване също се справя със зоните, които са скрити от гледката, като се уверява, че имотът е чист както за окото, така и за допир.

Екстра клийн ЕООД е идеалното решение за вашите нужди за почистване преди и след наемане.

За наемодатели:
Ние знаем, че като наемодател, вашият имот също е ваш поминък и затова нашата цел е да гарантираме, че можете да пуснете вашия апартамент или къща обратно на пазара възможно най-бързо, след като съществуващите ви наематели се изнесат.

В ЕКСТРАК КЛИЙН ЕООД вярваме, че е възможно да осигурим изключителен стандарт на почистване, без да се компрометира грижата ни към околната среда. Винаги, когато е възможно, използваме екологични продукти, които постигат изключителни резултати.

Услугата ни за почистване на наематели в цялата страна е съобразена с вашите нужди. Започва с пълна проверка на имота и основно почистване, които ни позволяват да оценим всякакви щети и, ако е необходимо, да направим план за ремонт, за да върнем имота в първоначалното му състояние.

Ние също предлагаме услуги за управление на имоти, независимо дали сте собственик на имот или наемател.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *