Домашно почистване

Домашно почистване

Екстра Клиийн ЕООД е специализирана в редовни и еднократни услуги за домашно почистване Тези услуги са задължителни за хората които са отдадени на своят работа и са постоянно в движение. Работим с професионални и надеждни почистващи препарати за постоянно спокойствие.

Ние сме опитни, умели и доставяме качествена работа. Можете да се занимавате с по-важни дейности, докато чистим вашите домове и офиси.

Не искаме клиентите ни да са несигурни за нас. Ние знаем опасността от допускане на непознати в техните имоти, като по този начин:

Нашите персонал са сериозни, когато става въпрос за предоставяне на качествено обслужване и страхотни резултати.
Те внимателно се проверяват по време на процеса на наемане и преминават обучение, за да станат напълно компетентни в различните методи за почистване.
В допълнение, те са напълно застраховани и въоръжени с референции и са напълно проверени за личния си произход, за да ви уверят, че вашият имот е в сигурни ръце.
Можете да резервирате, да преговаряте, да подавате жалби, да търсите съвет и ние сме на разположение за вас.

Нека да поемем напрежението, докато се възползвате максимално от свободното си време. Избягвайте стреса от притесненията за къщата и почистването.

80% от нашите клиенти идват от реферали от уста на уста. Ние сме горди с постигнатите резултати, затова имаме повече повтарящи се клиенти от нашите конкуренти.

Ние гарантираме удовлетворение – ние се грижим за всеки наш клиент с изключителна грижа, за да гарантираме абсолютно удовлетворение едновременно с доставянето на изключителна работа.

Ние ще осигурим пред планирани работни планове и разходи, така че винаги да знаете какво се случва с вашия график за почистване.

Ние ценим доверието и надеждността и няма да извършваме никаква дейност, която да навреди на вашето имущество.

Ние предлагаме широк спектър от услуги, които можете да избирате; било то поддръжка, спешно и еднократно почистване или от общо до специфични нужди за почистване.

Екстра Клийн ЕООД винаги е готов да помогне. ОБИЧАМЕ ДА ПОЧИСТВАМЕ.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *