Циклене на подови настилки

Циклене на подови настилки

Подовете от твърда дървесина никога не излизат от мода, особено когато вземете предвид техния красив външен вид, уюта който предоставят и всички други предимства. Инсталирането им определено е прекрасна инвестиция, тъй като изглеждат елегантни, чисти, обичани от мнозина и придават истинска стойност на вашия дом. Така че, винаги трябва да полагате адекватни грижи и внимание, за да гарантирате, че подът ви от твърда дървесина винаги ще изглежда добре.

Екстра Клийн ЕООД е отдавна утвърдена, високо ценена компания с богато портфолио от услуги, които сега включват грижа за дървени подове. Ние разполагаме с подходящи експерти, които да гарантират, че вашите дървени подове винаги ще изглеждат прекрасно, както и да осигурят поддържането им в най-добро състояние. Ние сме надеждна компания с почти едно десетилетие опит в тази област.

Можете да бъдете сигурни, че нашата компания ще се грижи добре за вашите дървени подове. И така, какво можете да очаквате от нас?

Монтиране на дървен под

Поставянето на дървени подове е твърде важна задача, която да оставите на любителите. Ако това не е направено правилно, ще откриете, че ще имате бъдещи проблеми. Така че, защо не оставите професионалистите от Екстра Клийн ЕООД да извършат това? Нашата компания има задълбочен опит в монтирането на различни видове подове:

  • Ламинат
  • Солидно дърво
  • Твърда дървесина
  • Паркет
  • И др.

Възстановяване на дървен под Нашата компания предоставя всичко, което някога ще ви трябва по отношение на реставрацията на дървен под. Разполагаме с машини за без прахово циклене.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *