Хамалски услуги

Хамалски услуги

Услугите по преместване са една от специалностите на Екстра Клийн ЕООД. Можете да разчитате на нас да ви помогнем, когато сте най-стресирани и се нуждаете от подкрепа.

Преместването от единия дом в другия не е лесна задача. Списъкът с неща, които трябва да направите, преди да напуснете стария си имот завинаги, може да изглежда безкраен. Ако обаче оставите процеса на преместване в наши ръце това ще ви спести много време и главоболия.

Нашите премествания се извършват от опитни и застраховани хамали, които ще гарантират, че процесът ви на преместване протича максимално гладко и без стрес. Нашата компания се гордее с удовлетвореността на клиентите, поради което гарантираме, че всичките ви вещи се обработват изключително внимателно и че те ще стигнат от точка А до точка Б бързо, професионално и най-важното здрави.

Нашата компания разполага с всякакъв вид транспорт, така че обема не трябва да ви притеснява.

По ваша заявка можем да предоставим опаковъчни материали като кутии, опаковки с мехурчета и ленти за ваше спокойствие. След като всичките ви притежания са пристигнали на новата им дестинация, хората за преместване ще разтоварят и пренасят всеки предмет в желаната от вас стая и ще ги позиционират според инструкциите ви. Всички предмети, които преди това са били демонтирани, ще бъдат сглобени отново, след като са на мястото си.

Ние предлагаме услуги за премахване както на домашни, така и на търговски имоти. Така че независимо дали се премествате в нов дом или вашата компания се премества в по-голям офис или индустриална сграда, можете да разчитате на нас.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

Имате нужда от консултация? Разбира се! Екипът ни е на среща да Ви помогне! Попълнете формата по-долу и ще се свържем с Вас в рамките на работният ден:

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *